Copy GeneralOnline megrendelés

Online megrendelés

Nyomtatás

Nyomtatás kis és nagy formátumban, befejező műveletekkel.

Szakdolgozatok

Diplomamunkák és disszertációk nyomtatása és kötése.

Poszterek

160 cm szélességig, befejező műveletekkel.

Online megrendelésekre 10% kedvezményt kínálunk!


Hogy működik az online megrendelés?

Nagyon egyszerűen:

  • válassza ki milyen típusú nyomtatási munkát szeretne megrendelni
  • töltse fel nyomtatni kívánt fájljait – felső érték: 200 MB
  • adja meg a megrendelés határidejét
  • válassza ki a fizetés módját – készpénz, bankkártya vagy átutalás (kizárólag PARTNER kártyával rendelkező ügyfeleink részére)
  • adja meg a szállítás módját – személyes átvétel, házhoz szállítás futárral
  • egy megrendeléssel egyszerre több tételt is kiválaszthat az első fül alján
  • küldje el a megrendelését

A felületen található "Megjegyzés" rovatban kiegészítheti egyéni magyarázattal is a rendeléshez beállított információkat. Adatvédelmi nyilatkozat

Kérésére előzetes, tájékoztató jellegű árkalkulációt végzünk a munka megkezdése előtt, melyet a megrendelés 4. fülén tud kérni közvetlenül az Ön által kiválasztott üzlettől.


Rendeléséről visszaigazolást küldünk Önnek. Ha a rendeléssel kapcsolatban kérdésünk van, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Rendelése állapotáról e-mailben tájékoztatjuk, illetve akár saját online fiókjában is nyomon követheti azt.

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy amennyiben nyomtatásra szánt anyagát nem zárt formátumban, azaz nyomdakész pdf-ként biztosítja számunkra, a minőségért a Copy General Zrt. nem vállal felelősséget. A betűket legörbítve szeretnénk kérni pdf-ben belül, hiszen nem zárt formátumok esetében előfordulhat, hogy az adott betűkészlet hiányozni fog.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mit rendelhet az online megrendelési felületen?

Kis- és nagyméretű nyomtatást, befejező műveletekkel együtt (kötés, laminálás, kasírozás), szakdolgozat kötését, poszternyomtatást.
Az online megrendelés használata gyors, kitöltése egyszerű és nagyméretű fájlokat is könnyedén feltölthet. Az itt leadott rendeléseire 10% kedvezményt adunk, amely más kedvezményünkkel nem vonható össze.

Mit nem rendelhet az online megrendelési felületen?

Bélyegzőt, CG DocFlow szolgáltatást –  ha ezekre, vagy egyéb termékekre van szüksége, kérjük, írjon a sales@copygeneral.hu e-mail címre, vagy látogasson el valamelyik üzletünkbe.

Ha kérdése merül fel az online megrendelés használatával kapcsolatban, kérjük, forduljon üzleteinkben dolgozó kollégáinkhoz