Falmatrica

Mutatós és trendi

A szép otthon nem kiváltság, nem is pénz, csak kreativitás kérdése. Napjaink egyik legtrendibb és legkönnyebben kezelhető dekor eleme az egyedi falmatrica, nem csak a nappaliban, de a párás fürdőszobában is, nem beszélve a strapabíró gyerekszobáról.

Falmatrica készítés, anyagok – kereskedők figyelmébe is ajánljuk
A vinyl öntapadó matrica kül – és beltéren egyaránt alkalmazható, kirakatok, táblák dekorálására alkalmas, vízálló anyag. Fehér hátoldallal átvilágítható,  a szürke hátoldalú változata az előző grafika vagy sérülések letakarására is alkalmas. Alkalmazható még autó dekorációnál és címkék gyártására. Vinyl különböző színben, illetve arany, ezüst és bronz hatással valamint matt és fényes kivitelben is választható. Minden matrica anyagunk alkalmas a kontúrvágásra, akár nyomtatás és fóliázás után is.
A kontúrvágás minimum és maximum mérethez kötött.

Kérésre különleges, pl. átlátszó, fényvisszaverő, matt hatású, karbonmintás vagy 3D légcsatornás fóliákkal is szolgálunk.


A falmatrica tökéletes és gyors megoldás gyerekszoba dekorálására, és garantáltan feldobja bármely épület hallját. Járműveken is használható, kül – és beltéren egyaránt promóciós célokat is kiszolgálva.

Árajánlat kérése: sales@copygeneral.hu
Amennyiben nem konkrét fotóról vagy grafikáról van szó, hanem egyedi design igényről, esetleg kifejezetten látványtervezésben gondolkodik, kérjük, jelezze azt az árajánlatkérés során. Köszönjük!