Rólunk

A Copy General Közép-Kelet-Európa vezető vállalata a reprográfiai, nyomtatási és másolási szolgáltatások terén.

Minden ügyfelünk számára – akár nagyvállalatról, akár kisvállalkozásról vagy magánszemélyekről legyen szó – mindenkor a legfigyelmesebb és legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtjuk.

Magyarországi üzleteink Budapesten működnek.

Építőipari cégeknek, kivitelezőknek átfogó reprográfiai szolgáltatásokat kínálunk, nagyvállalatoknak pedig helyszíni szolgáltatásokat és tanácsadást nyújtunk.

Élen járunk az egyedi alkalmazások, innovatív technológiai folyamatok kifejlesztésében. Aktívan követjük a legújabb lehetőségeket és trendeket.

A Copy General számokban
  • Hazánkban több mint 300 nagyvállalatot és közel 3000 kis – és középvállalkozást, valamint 11 000 egyéni vásárlót tudhatunk ügyfeleink között.

  • 3 helyszínen biztosítunk megoldásokat Budapesten.

  • 2022-ben közel 25 millió nyomatot készítettünk.

Történetünk

A Copy General vállalatot több mint 31 évvel ezelőtt alapították az Amerikai Egyesült Államokban. A vállalat európai ágát 1991-ben hozták létre, amikor Budapesten megnyílt az első Copy General fénymásoló szalon. A következő években a Copy General a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban és Oroszországban is megkezdte működését.

Ügyfélkörünk összetétele idővel megváltozott, és a vállalati ügyfelek specializáltabb, a normál fénymásolástól eltérő szolgáltatásokat is igényeltek. A Copy General erre a megjelenő igényre termékportfoliójának és szolgáltatásainak bővítésével válaszolt.

A Copy General történetében a másik fontos változás a helyszíni szolgáltatások bevezetése volt, amely a nyomtatáshoz kapcsolódó szolgáltatások kihelyezését jelenti az ügyfelek irodájába. A Copy General 2001 óta kínálja ezeket a szolgáltatásokat ügyfeleinek, amivel jelenleg Magyarországon az egyik legfontosabb kihelyezési szolgáltató a nyomtatás és dokumentumkezelés területén.

4 ok, hogy miért válasszon bennünket

1. Rendelkezésre állás: Üzleteink hosszú nyitvatartási idővel működnek. A megrendelések bármikor leadhatók online, a számítógép mellett ülve is.

2. Gyorsaság: Nyomdai Szolgáltató Központunk a nap 24 órájában folyamatosan működik. Csúcstechnológiájú eszközeinknek köszönhetően nagy tételű megrendeléseket is gyorsan tudunk teljesíteni. Az elkészült megrendelést pedig futárszolgálatunkkal bárhova kiszállítjuk.

3. Rugalmasság: A szokványostól eltérő megrendelések izgalmas kihívást jelentenek számunkra. Különleges anyagokkal dolgozunk, a hagyományostól eltérő technikákat alkalmazunk. A feladat számunkra is érdekes, de legfőbb motivációnk az ügyfél elégedettsége.

4. Know-how: Immár több mint húsz év tapasztalatával rendelkezünk szakterületünkön. Minden technológiát, minden folyamatot behatóan ismerünk – mind saját üzleteinkben, mind a vállalatokhoz kihelyezett központjainkban.