Vászonkép

Trendi dekor otthonra vagy az irodába

Mitől cool egy vászonkép? Alapvetően attól, hogy nagyon jól néz ki! 🙂 Ajándéknak, irodai vagy otthoni dekorációnak is kiváló: bármely fotó vagy grafika különleges hatással bír egy textilhatású felületen, nagy méretben monumentális élményt nyújt, emiatt beltéren kiváló promóciós eszköz is. 

Legyen az családi, esküvői vagy baráti fotó: a felület strukturáltságának köszönhetően akár gyengébb minőségű képekből is tudunk nagyobb méretű készterméket kivitelezni. (Természetesen minden nyomat minősége a kapott kép méretétől és felbontásától függ.)

A stílust illetően csak az Ön fantáziája szabhat határt: ügyvédi irodától kezdve luxus kozmetikai szalonon át állatorvosi rendelőig mindenhol tökéletes és trendi dekor a vászonkép, amely akár mozaikszerűen több darabból is állhat.

Kép forrása: www.mutoh.com

A képeket kérésre fa keretre, vagyis vakrámázva is elkészítjük.

Addicionális szolgáltatás: ponyva
Strapabíró, szálerősített, műanyag nyomtatható anyag. Ringlikkel ellátva kötegelővel vagy kötéllel kifeszíthető. Keretre feszítve dekorációnak is alkalmas. Védőlakkal a kültéri élettartama növelhető.
Szintén kiváló promóciós eszköz. Kiállításokon, rendezvényeken vagy magáncélra (p. eladó ingatlan, akciós termék hirdetése kültéren) használható könnyen kihelyezhető dekorációk.

Árajánlat kérése: sales@copygeneral.hu
Amennyiben nem konkrét fotóról vagy grafikáról van szó, hanem egyedi design igényről, esetleg kifejezetten látványtervezésben gondolkodik, kérjük, jelezze azt az árajánlatkérés során. Köszönjük!