Displayek

“Mondd el és elfelejtik, mutasd meg és emlékeznek, vond be őket és megtanulják”, idézzük az egyik klasszikust, Confuciuszt.

Az élménymarketinget kiszolgáló eladáshelyi reklámok (Point of Sales, POS) szerepe felértékelődött: az online hirdetések miatt a nyomtatott promóciós anyagok kiszorulhatnának, ha nem töltenék be azt a pótolhatatlan funkciójukat, hogy a POS displayeket ténylegesen akár az emberek „lába” elé lehet helyezni az üzletekben. Kiemelt szereppel bírnak a szórakoztató, figyelemfelkeltő standeek, legyen az egy kedves állatka, vagy egy ember-nagyságú celeb kartonja. A displayeken keresztül helyben érződik a hatás, hiszen pl. impulzusvásárlást generálnak. A POS displayek tehát olyan speciális promóciós eszközök, amelyek magukra vonzzák a vásárlók, ügyfelek tekintetét, mert designjukat, formájukat illetően feltűnőek.

 

A displayek kiválóan kiszolgálják az eseményeket is, hiszen fokozzák azt a pozitív élményt, amelyet egy esemény hivatott nyújtani. A megfelelő dekorok megjegyezhetővé tesznek bármilyen üzleti célt szolgáló rendezvényt, legyen az szakmai konferencia vagy legénybúcsú.

Cool dekorelemeink garantáltan emlékezetessé teszik rendezvényét vagy üzlethelyiségét. 🙂

Ajánlásunk: falrendszerek, rendezvény installációk, displayek, roll-upok, hostess-pultok (kartonból, műanyagból), kiállítás standok, kitámasztó-lábak, szórólaptartók és sok minden más.


Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre!