Prospektusok, katalógusok és éves jelentések

Cége bemutatásához használjon csúcsminőségű kiadványokat!

Prospektusok és katalógusok

Szolgáltatásait és termékeit érdemes kitűnő minőségű kiadványokban bemutatni leendő ügyfeleinek. Egyedi és személyre szabott brosúrái hatékonyan támogatják cége marketingtevékenységét.

A prospektusoknál és katalógusoknál alkalmazott nyomdai és kötészeti eljárásokat a kiadványok felhasználási területéhez igazítjuk. A kimagasló vizuális élményt nyújtó, vagy tartós használatra szánt brosúrákat fóliázással javasolt védeni az elhasználódástól.

Éves jelentések

Szeretné, ha éves jelentése kitűnne az unalmas éves jelentések tömegéből?

A szokványostól eltérő éves jelentésnek köszönhetően ügyfelei biztosan emlékezni fognak cégére: készíttesse éves jelentését különleges méretben, színes változatban vagy akár CD melléklettel.

A kis költségű digitális nyomtatás lehetővé teszi akár csak néhány példány megrendelését is, rövid elkészülési határidővel.

Segítségre van szüksége?

A felhasználás módjához leginkább illő méret, szín és alapanyag tekintetében javaslatot teszünk a legjobb nyomdai, kötészeti és kivitelezési eljárásra.

Ha kiadványa kialakításával kapcsolatban további információra van szüksége, írjon nekünk a sales@copygeneral.hu e-mail címre!