Lektorálás

Írott szövegeink sokat árulnak el rólunk. A stilisztika, a megfogalmazás, a szóválasztás, a különböző fordulatok, kifejezések alkalmazása mind-mind nagyban befolyásolja az összhatást, azonban az igényes szöveg alapja kétségtelenül a helyesírás. A változó szabálykörnyezetre és a magyar nyelv grammatikai kihívásaira tekintettel azonban ennek korántsem egyszerű megfelelni.

A helyesen írt szöveg precizitást, alaposságot, körültekintést közvetít rólunk, jelzi, hogy fontosak számunkra a részletek, és nem adunk ki hibás munkát a kezünk közül. Ezek mind a magán-, de különösen az üzleti életben rendkívül fontos üzenetek, amelyekre leendő partnereink különös figyelmet fordítanak. Érdemes tehát élni a pozitív benyomáskeltés ezen eszközével, hiszen így válik a nyelvtanilag precíz szöveg versenyelőnnyéjó kiindulóponttá az üzletkötéshez vezető úton.

A Copy General nagy örömmel nyújt ehhez segítséget minden kedves ügyfelének. Legyen szó akár prezentációról, bemutatkozó anyagról, termékspecifikációról, üzleti jelentésről, kiadványról, könyvről vagy bármilyen más írott szövegről, szívesen vállaljuk azok lektorálását vagy korrektúrázását annak érdekében, hogy ügyfeleink magabiztosan használhassák fel azokat személyes vagy üzleti céljaik megvalósításához.

 
Nyelv: magyar. Formátum: Word, PDF.