Nyomtatási szolgáltatások

Sok alkalmazottja van, és nagy mennyiségben nyomtat dokumentumokat? Ha helyben, a vállalatánál végzi a nyomtatást, meglepően sok pénzt takaríthat meg.

A vállalatán belül az egyes működési területek aktuális igényeihez szabva megszervezzük az ott történő nyomtatást, szkennelést és másolást.

Ezzel segítünk Önnek költséget megtakarítani, mert:

  • optimalizáljuk nyomdagépeit, így csökkentjük a nyomtatási költségeket,
  • hatékonyabb nyomtatási infrastruktúrát hozunk létre,
  • csak a felhasznált szolgáltatásokért fizet,
  • mi szolgáltatunk – az Ön munkavállalói csak nyomtatnak. 

Először felmérjük részlegei és üzleti egységei igényeit, például a nyomtatók és szkennerek típusát és a várható nyomtatási mennyiségeket. Mivel nem vagyunk gyártók, nem érdekünk, hogy a legdrágább gépeket próbáljuk meg eladni. Számos beszállítóval állunk kapcsolatban, így különböző technológiai megoldásokat tudunk ajánlani az Ön igényeire szabva.

Szolgáltatásainkat nyomtatók, fénymásoló gépek, szkennerek, faxgépek és multifunkciós eszközök működtetéséhez kínáljuk.

Elemezzük a jelenlegi állapotot

Igényei szerint technikai elemzést, vagy a munkafolyamatokra is kiterjedő komplex elemzést végzünk. Ezzel hosszú távon még többet takaríthat meg.

Átfogó koncepciót dolgozunk ki

Javaslatot adunk a gépek számára, méretére, típusára, működésére, elhelyezésére vonatkozólag, az aktuális osztály igényeinek megfelelően. A dokumentumok feldolgozásával kapcsolatban átfogó koncepciót dolgozunk ki.

Beszerzünk és telepítünk

Beszerezzük és irodáiban telepítjük az Ön által kiválasztott gépeket. Miután a gépeket csatlakoztattuk a hálózatához, telepítjük az összes PC felügyeletéhez szükséges meghajtókat és szoftvereket.

Inkább Ön szeretné beszerezni az eszközöket?

Ha alkalma nyílik különösen kedvező áron beszerezni az eszközöket, ezt természetesen nyugodtan megteheti. A szolgáltatásunk többi része változatlanul él tovább.

Mindennapos működtetést vállalunk

Munkaidőben mi felelünk a berendezések szervizeléséért és működtetéséért. Személyzetünk rendszeresen (legalább naponta 1x) átvizsgál minden gépet, ellenőrzi állapotukat és készleteiket.

Rendszeres jelentést készítünk

Havonta részletes jelentést kap tőlünk, amelyből megismerheti az egyedi nyomtatási, szkennelési és másolási adatait, így ezek fényében eszközölhet változtatásokat.

Folyamatosan ellenőrizzük a változásokat

Minden konfigurált szolgáltatási paramétert folyamatosan ellenőrzünk. Ha vállalatánál megváltozik a nyomtatási igény, azonnal új megoldást javasolunk a szükségtelen veszteségek elkerülése érdekében.