Copy GeneralSzolgáltatásokNagyvállalatoknakNyomtatási szolgáltatások

Nyomtatási szolgáltatások

Gyakran küld olyan papír alapú dokumentumokat (számlát, számlakivonatot, szerződést stb.), amelyben szerepelnek ügyfelei személyes adatai? Gyorsan és rugalmasan szeretné kinyomtatni közvetlen levelezését?

Mi gondoskodunk a dokumentumok előállításának teljes folyamatáról az adatok beérkezésétől a borítékok kézbesítéséig.

Komplex szolgáltatás

Kinyomtatjuk, csomagoljuk és szétküldjük ügyfeleinek szánt dokumentumait. Javaslatot teszünk a dokumentumok grafikai elemeire vagy a sablonokra. Az adatátvitel történhet e-mailben is.

Jól ismerjük az üzleti folyamatokat, és a dokumentum eredetét és célját alapul véve a legjobb megoldást ajánljuk Önnek.

Mi tudjuk, hogy az adott feladathoz mely technológiák lehetnek a szolgálatára, és melyeket jobb elkerülni.

Melyek a szolgáltatás fő előnyei?

  • Bizalmas ügyféladatok biztonságos feldolgozása.
  • Postaköltségek optimalizálása folyamatelemzéssel.
  • Online ellenőrzés, az ütemezés esetleges változtatása.
  • Pontos árajánlat váratlan költségek nélkül.

Amellett, hogy Nyomdai Szolgáltató Központunkban nyomtatunk Önnek, szükség esetén saját vállalatán belül is létrehozhatunk egy nyomtatási központot.

Személyes adatok nyomtatása

A személyes ügyféladatokat tartalmazó dokumentumokat különleges folyamatokkal és minőségi technológiával biztosítjuk. Eljárásaink során többszintű biztonsági technológiát alkalmazunk, amelyek kizárólag vezető vállalatoktól származnak.

Marketinganyagok nyomtatása

Marketinganyagok készítésekor és szétküldésekor a kreativitásra és az új kommunikációs trendekre összpontosítunk. Grafikai tervet és nyomtatási sablont készítünk, majd gondoskodunk a nyomtatásról és a terjesztésről.

Szolgáltatások egyéni összeállítása

Nyomtatási szolgáltatásunk alkalmazkodik iparágához és üzleti modelljéhez. Kérheti, hogy előbb gondoskodjuk a nyomtatásról, a borítékolásról és a terjesztésről, és csak ezt követően terjesszük ki szolgáltatásainkat további igényelt területekre.

Egy dokumentum - több csatornán

Költségeit csökkenthetjük, ha a dokumentumokat úgy állítjuk elő, hogy monokróm és színes nyomtatásra, illetve e-mailben való elküldésre is alkalmasak legyenek.

 

Kérésére kihelyezünk vállalatához egy nyomtatási központot, amelyet integrálunk üzleti folyamataiba is.

Ennek működtetését és szervizelését mi végezzük. Alkalmazottainak csak az adatokat kell küldeniük, minden más a mi feladatunk!

A dokumentumkészítés teljes folyamatának terhét levesszük az Ön válláról. Bízza ránk a technológiát, a grafikákat, a nyomtatást és a terjesztést!

A szolgáltatás előnyei:

  • a postaköltség jelentős csökkentése
  • dokumentumok küldése e-mailben
  • biztonsági mentések készítése
  • rendszeres jelentés a műveletekről

Költségoptimalizálás

Nyomtatási központját a havi nyomtatandó mennyiség szerint alakítjuk ki, ami az Ön számára költségkímélő megoldás. Ha soron kívül nagy mennyiségre van szüksége, azt Nyomdai Szolgáltató Központunkban állítjuk elő.

Így saját vállalatában dolgozhatja fel összes céges dokumentumát, legyen az központi vagy helyi, papíralapú vagy elektronikus.

Szeretne többet tudni a szolgáltatásról? Forduljon bizalommal munkatársunkhoz:

Varga Gábor
+ 36 20 930 8261
gvarga@copygeneral.hu