Copy GeneralAktualitásokVáltozás a kedvezményre jogosító kártyákkal kapcsolatban

Változás a kedvezményre jogosító kártyákkal kapcsolatban

Tisztelettel tájékoztatjuk minden kedves ügyfelünket az alábbiakról:

  • az az ügyfelünk, aki jelenleg 10%-os kedvezményre jogosító Diákkártyával rendelkezik, a Diákkártya felmutatásával a 10%-os kedvezményt kizárólag 2019. december 30-ig tudja érvényesíteni üzleteinkben és nyomdánkban.
  • új ügyfelek számára 10%-os kedvezményre jogosító Diákkártya 2019. december 16-ától nem kerül kibocsátásra, a Diákkártya programunk megszűnik. A kiadott Diákkártyát nem kérjük visszaszolgáltatni.
  • Diákkártyás ügyfeleinknek ajánljuk figyelmébe az évek óta népszerű, szintén 10% kedvezményre jogosító Ügyfélkártya programunkat, melyre az alábbi linken tudnak regisztrálni. A kártya értéke 500 Ft, átvételnél fizetendő készpénzben vagy kártyával: https://www.copygeneral.hu/regisztracio-ugyfel
  • változik az Ügyfélkártyák érvényességére vonatkozó szabály, 2020 január 1.-től azon Ügyfélkártyák, melyeken az utolsó 24 hónapban nem volt forgalom, érvényüket vesztik.
  • változik a Prepaid kártyák érvényességére vonatkozó szabály is, 2020 április 1.-től azon Prepaid kártyák, melyeken az utolsó 24 hónapban nem volt forgalom, érvényüket vesztik, a rajtuk lévő egyenleg már nem lesz felhasználható.
  • a Partnerkártyák változatlanul fognak működni 2020-ban is.

Megtisztelő figyelmüket és megértésüket köszönjük.
Kérdés esetén kérjük, forduljanak az üzletekeinkben munkatársainkhoz.

Budapest, 2019. december 16.


Copy General Zrt.