Copy GeneralAktualitásokTörzsvásárlóinknak még több kedvezményt adunk

Törzsvásárlóinknak még több kedvezményt adunk

Az új évben új kedvezmény sorozatot indítunk útjára, hogy törzsvásárlóink még kedvezőbb áron érjék el egyes szolgáltatásainkat. A kedvezmény igénybevételéhez pedig semmi másra nincs szükség csak egy Copy General DIÁK vagy ÜGYFÉL törzsvásárlói kártyára.

törzsvásárlói program - olcsó nyomtatásA DIÁK kártyával rendelkező vásárlóink mostantól az akció lejártáig az önkiszolgáló szolgáltatásainkat vehetik igénybe 20% kedvezménnyel.
Önkiszolgáló részleg valamennyi üzletünkben található. Fénymásoljon vagy nyomtasson A3-as méretig az ott található színes vagy fekete-fehér gépeinken, és az alacsonyabb önkiszolgáló árakból most még további kedvezményt biztosítunk, akkor is, ha a kedvezményes időszakba esik a vásárlás.

Önkiszolgáló részlegünk részletesebb bemutatása itt.
      

ügyfél kártya - olcsó fénymásolásAz ÜGYFÉL kártyával rendelkező vásárlóinknak egy másik szolgáltatásunkat ajánljuk kedvezménnyel: ők Modico® bélyegző készíttetésre kapnak 20% kedvezményt.
A környezetbarát Modico® bélyegzőt akár 10 perc alatt elkészítjük, üzleteinkben különböző alakú és méretű modellekből választhat.

A Modico® bélyegzők részletesebb bemutatása itt.

 

Ezek a törzsvásárlói kedvezmény az automatikus 10%-os törzsvásárlói kedvezménnyel nem vonhatók össze. A különböző kártyákhoz kapcsolt kedvezmények nem felcserélhetők.
Az akció 2013. március 31-ig érvényes.

 

Még nem tagja a Copy General Törzsvásárlói Programjának? Regisztráljon mielőbb üzleteinkben vagy online felületünkön!

Miért éri meg Önnek, ha regisztrál a Törzsvásárlói Programunkban?

  • Automatikus 10% kedvezményt adunk listaárainkból minden vásárlásánál.
  • Lehetősége van a kártya „pre-paid”, azaz előrefizetési, funkciójának a használatára, így önkiszolgáló területünket készpénz használata nélkül is igénybe veheti, továbbá elkerülheti a pénztár előtti sorakozást.
  • Akciós ajánlatainkról időben értesül.
  • Igénybe veheti a kizárólag törzsvásárlóknak szóló egyedi ajánlatainkat.