Copy GeneralAktualitásokTörzsvásárlói kedvezmények nyári újdonságai

Törzsvásárlói kedvezmények nyári újdonságai

Nálunk megéri törzsvásárlónak lenni!
 

Tovább folytatjuk a törzsvásárlóknak szóló időszakos kedvezmények sorozatát. A tavaszi spirálozási kedvezményt, ill. fekete-fehér másolási/nyomtatási kedvezményt most új, hasonlóan előnyös akciók váltják fel. 

DIÁK kártyával rendelkező vásárlóinknak a KODAK fotókidolgozást ajánljuk, így ők szeptember végéig 15% kedvezménnyel nyomtathatnak 20x30 cm méretű képeket a Kálmán Imre utcai és a Karinthy úti üzleteinkben megtalálható KODAK fotó kioszkok használatakor. A KODAK kioszk nagy teljesítményű képfeldolgozásával kiváló minőségű fotókidolgozást kínál, azonnali nyomtatással. Nemcsak fotókat lehet nyomtatni, hanem különböző üdvözlőkártyák, fotó kollázsok is készíthetők szinte percek alatt. 
Akciónk ideje alatt a DIÁK kártyás vásárlóink így a 20x30-as fotókat 590 Ft-os egységár helyett 502 Ft-ért, az üdvözlőlapokat, fotó kollázsokat 790 Ft-os egységár
 helyett 672 Ft-ért tudják megvásárolni.


ÜGYFÉL kártyával rendelkező vásárlóinknak a nyári időszakban, illetve szeptember végéig az önkiszolgáló zónánk szolgáltatásait kínáljuk 20% kedvezménnyel. Önkiszolgáló részleg valamennyi üzletünkben található. Fénymásoljon vagy nyomtasson A3-as méretig az ott található színes vagy fekete-fehér gépeinken és az alacsonyabb önkiszolgáló árakból még további kedvezményt biztosítunk a törzsvásárlói kártya felmutatásakor, akkor is ha a kedvezményes, esti időszakba esik a szolgáltatás igénybe vétele. 


Figyelem! Ezek az időszaki törzsvásárlói kedvezmények az automatikus 10%-os törzsvásárlói kedvezménnyel vagy más kedvezményeinkkel nem vonhatók össze. A különböző törzsvásárlói kártyákhoz kapcsolt kedvezmények nem felcserélhetők.
Az akciók 2013. július 1-jétől szeptember 30-ig érvényesek.


Még nem tagja a Copy General Törzsvásárlói Programjának? Regisztrálhat üzleteinkben vagy az online felületünkön keresztül.

Miért éri meg ha regisztrál törzsvásárlónak?

  • Automatikus 10% kedvezményt adunk a listaárainkból minden vásárlásnál.
  • Igénybe veheti a kizárólag törzsvásárlóknak szóló egyedi ajánlatokat. 

További előnyökről részletesen itt olvashat.