Copy GeneralAktualitásokTájékoztatás a Copy General Zrt. átmenetileg megváltozott működése kapcsán

Tájékoztatás a Copy General Zrt. átmenetileg megváltozott működése kapcsán

A Copy General Zrt. mindannyiunk egészségügyi biztonságát szem előtt tartva és felelős vállalatként eljárva a következőről tájékoztatja minden kedves ügyfelét: 
 
Nyomdaként és egyben gyártóként az üzleteinkben és nyomdánkban továbbra is elérhetők meglévő szolgáltatásaink a legszigorúbb egészségügyi követelményeket betartva. Természetesen a maximális biztonság érdekében számos új, higiéniát és folyamatot befolyásoló intézkedést vezettünk be. 
 
A nyomdai rendelések leadásához tisztelettel javasoljuk kényelmes és gyors online ordering rendszerünk használatát https://www.copygeneral.hu/online-megrendeles.
 
B2B ügyfeleink részére állunk szíves rendelkezésre mind az online orderingen https://www.copygeneral.hu/online-megrendeles , mind a sales@copygeneral.hu e-mail címen. Meglévő B2B ügyfeleink egyrészt a sales@copygeneral.hu e-mail címen, másfelől a részükre dedikált értékesítő kollégán keresztül is le tudnak adni rendelést. Törekszünk a minél gyorsabb ajánlatadásra.
 
A megrendelt nyomdai produktumokat üzleteinkben is átvehetik, illetve házhoz szállításunk zavartalanul üzemel a higiéniai elvárásokat maradéktalanul betartva. Üzleteink működéséről külön tájékoztatót talál a helyszínen. A személyes érintkezés során a legnagyobb biztonságra törekszünk.
 
Minden olyan kollégánk, aki nem gyártásban dolgozik, home office-ban teljesíti a feladatait. 
 
Irodai gépes megrendeléseink ügyintézése home office-ban dolgozó kollégáink révén zavartalanul elérhető.
 
Szerviz elérhetőségünkön változatlanul állunk rendelkezésre: szerviz@copygeneral.hu. A kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk kérni, hogy szervizmérnök kollégáinknak biztosítsák a javasolt megelőzési módokat: kézmosásra való lehetőség, valamint 2 méter távolság betartása személyek között.
 
Örömmel vesszük minden kedves ügyfelünk észrevételeit a sales@copygeneral.hu e-mail címen, amelyekkel még inkább meg tudjuk könnyíteni a munkájukat.
 
​Jelen intézkedési sorozat a visszavonásig érvényes.
 
Minden körülmények között állunk szíves rendelkezésükre.
 
2020. március 15.
  
Copy General Zrt.​