Copy GeneralTörzsvásárlói programRegisztráció – ÜGYFÉL

Regisztráció a törzsvásárlói programba – ÜGYFÉL

Az ÜGYFÉL törzsvásárlói program online regisztrációjához töltse ki az egyszerű űrlapot – regisztrációját ezt követően visszaigazoljuk az Ön által megadott e-mail címre.

A regisztrációs költséget – díja: 500 Ft – a kártya kiváltásakor kell befizetni a Copy General üzletében.

Az ÜGYFÉL törzsvásárlói programba való regisztrációval elfogadja az általános üzleti feltételeket. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Regisztrációmmal hozzájárulok a megrendelési folyamat során megadott és személyes adatnak tekintendő adatoknak a Copy General Zrt. által az Adatvédelmi Tájékoztatójában feltüntetett célokra (összefoglalóan: szolgáltatása nyújtásához, elérhetőséghez kapcsolódó érdek, valamint a Társaság marketig érdeke) történő kezeléséhez.
Az Adatvédelmi Tájékoztató megtalálható az üzletben kihelyezve, illetve elérhető a www.copygeneral.hu honlapon.
 

ÜGYFÉL TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM
Általános Szerződési Feltételek

 

I. Általános rendelkezések

1. Az ÜGYFÉL Törzsvásárlói Program a Copy General zrt. vásárlói számára kialakított program. A Copy General Irodai Szolgáltató Zrt. székhelye: 1139 Budapest, Forgách u. 9/B, cégjegyzék száma: 01-10-047855. Továbbiakban: Copy General

2. Az ÜGYFÉL Program magányszemélyeknek vagy vállalkozásoknak szól, akik igénybe veszik a Copy General szolgáltatásait és készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel intézik vásárlásaikat.

 

II. A Törzsvásárlói Programban való részvétel feltételei

3. Magánszemélyként az ÜGYFÉL Programban csak 18. életévét betöltött személy vehet részt.

4. Minden olyan magánszemély vagy vállalkozás, aki csatlakozni kíván a programhoz, a kitöltött regisztrációs adatlap aláírásával és átadásával, illetve az online űrlap elküldésével jelentkezhet a programba. A hiányosan vagy helytelenül kitöltött adatlapok esetén a Programban való részvételt a Copy General felfüggesztheti.

5. Az ÜGYFÉL Programban való részvételt a törzsvásárlói kártya igazolja. A programban kínált kedvezmények csak és kizárólag az ÜGYFÉL törzsvásárlói kártya felmutatásával vehetők igénybe.

6. Az ÜGYFÉL törzsvásárlói kártya kiállításának díja 500 Ft (azaz ötszáz forint), amely vissza nem térítendő adminisztrációs díj és az ÁFÁ-t tartalmazza. Vállalkozások számára lehetőség van több törzsvásárlói kártya igénylésére is, ebben az esetben a kártya kiállítási díja kártyánként kerül felszámításra.

7. Amennyiben az adatlapon megadott elérhetőségekben változás történik, úgy a program résztvevője köteles arról a Copy Generalt értesíteni, személyesen vagy írásban.

8. A törzsvásárlói program regisztráltjai tudomásul veszik, hogy a regisztrációs űrlap kitöltésével és aláírásával, illetve elküldésével hozzájárulnak az azon szereplő személyes adatok kezeléséhez, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, a törvény által kijelölt keretek között, az érintettet megillető jogok biztosítása mellett. A regisztrációkor megadott adatokat a Copy General felhasználhatja marketing célokra, azokra saját akcióiról és kedvezményeiről tájékoztatást küldhet. A hírlevélről való leiratkozás a marketing@copygeneral.hu e-mail címre küldött lemondó e-maillel lehetséges.

9. Elvesztés, kár, lopás vagy sérülés esetén az ügyfél köteles azonnal értesíti a Copy Generalt. A Copy General nem köteles kiadni újabb kártyát és a kártya illetéktelen használatából fakadó károkért a Copy Generalt nem terheli felelősség.

10. Az ÜGYFÉL kártya felhasználója a kártya kedvezményeit nem ruházhatja át harmadik félre.

11. Az ÜGYFÉL kártya a Copy General tulajdona.

 

III. Az ÜGYFÉL Törzsvásárlói Program időtartama

12. A törzsvásárlói programot a Copy General indoklás nélkül felfüggesztheti vagy megszüntetheti. A Copy General a befejezésről vagy felfüggesztésről tájékoztatást ad a törzsvásárlói program hirdetéseiben, az üzletekben vagy online közzétett anyagokban, valamint e-mailes tájékoztatásban legkésőbb 30 nappal a felmondás vagy felfüggesztés napja előtt.

 

IV. Az ÜGYFÉL Törzsvásárlói Programban való részvétel előnyei

13. Előnyök az ÜGYFÉL program résztvevői számára:

a) automatikus 10 % kedvezmény a vásárlás végösszegéből,

b) egyedi akciók igénybevétele,

c) „prepaid” (előrefizetett) kártya használatának lehetősége,

d) értesítés az akciós ajánlatokról és kedvezményekről.

14. Az ÜGYFÉL kártya „prepaid”, azaz előrefizetés nélküli használatánál a kedvezmények kiszámítása a listaárból történik. A kedvezmények igénybevételéhez még a fizetés megkezdése előtt fel kell mutatni az ÜGYFÉL kártyát.

15. Az ÜGYFÉL kártya használata „prepaid” esetben, csak akkor lehetséges, ha a kártyán a munka elvégzéséhez elegendő összeg szerepel.

16. A kedvezmények nem vonhatók össze, és csak a Copy General saját szolgáltatásaira vonatkoznak.

 

V. „Prepaid” ÜGYFÉL törzsvásárlói kártya

17. A „prepaid”, azaz előrefizetési, lehetőséget csak a Copy General magyarországi üzleteiben lehet igénybe venni.

18. Az ÜGYFÉL kártyára feltöltött összeget csak addig használhatja, amíg az ÜGYFÉL program létezik.

19. Az ÜGYFÉL kártya minimum feltöltési összege 1.000 Ft.

20. Amennyiben a vállalkozás több ÜGYFÉL kártyát is használ, úgy lehetőségük van a kártyán szereplő összegek kártyák közötti átmozgatására.

21. A „prepaid” funkció önkiszolgáló zónában történő használata esetén az önkiszolgáló szolgáltatást a kitett útmutatók és az ügyfélkiszolgáló útmutatása alapján kell használni.

22. Önkiszolgáló gép használata esetén az ÜGYFÉL kártya egyenlegének többnek kell lennie, mint egy kétoldalas nyomtatás/másolás ára. Abban az esetben, ha a választott munka ára több, mint a kártya egyenlege, a rendszer a kártyát blokkolja, és a gép működése leáll. A munka folytatása SafeQ kártya használatával vagy az egyenleg feltöltésével folytatható.

 

VI. Záró rendelkezések

23. A Copy General a benyújtott panaszokat megvizsgálja és 30 napon belül írásbeli értesítést küld.

24. Az ÜGYFÉL programból a kilépés írásbeli felmondással valósulhat meg.

25. A résztvevő kizárható a programban való részvételből, amennyiben megsérti a Copy General rendelkezéseit. A kizárás tényéről a program résztvevője értesítést kap a regisztrációkor megadott elérhetőségei valamelyikén.

26. A Copy General fenntartja magának a jogot a Törzsvásárlói Program szabályzatának megváltoztatásához, amelyről az üzletekben kihelyezett információs felületein, továbbá honlapján ad értesítést.

27. A Törzsvásárlói Program szabályzata megtalálható a Copy General üzleteiben, továbbá a cég honlapján. (www.copygeneral.hu).

 

Budapest, 2013. november 1.

COPY GENERAL Zrt. 

Nem küldünk levélszemetet.
Kizárólag sürgős elérés esetére.