Copy GeneralAktualitásokOnline megrendelés: kényelmes és kedvezményes

Online megrendelés: kényelmes és kedvezményes

Az online megrendelés nemcsak egyszerű és kényelmes, de most még az árak is kedvezőbbek az online megrendelt munkákra.

10%-os kedvezményt kínálunk a megújult online felületünkön küldött megrendelésekre. (A kedvezmény a listaárak alapján kerül kiszámításra, más kedvezménnyel nem vonható össze, közvetített szolgáltatásainkra nem vonatkozik.)

Ha online rendel:

  • elkerülheti a sorban állást, a kész munkát átveheti a kiválasztott üzletünkben vagy kérhet házhoz szállítást is,
  • egyszerű és felhasználóbarát felületet használhat, ahol Ön állítja be a megrendelés paramétereit,
  • megrendelésének állapotát nyomon követheti a saját online ügyfél fiókjában, de e-mailen is küldünk tájékoztatást.

Mit rendelet az online felületen?

  • kis formátumú nyomtatást, azaz színes és fekete-fehér nyomtatást A3 méretig, befejező műveletekkel, úgymint kötészet, laminálás, hajtogatás, stb.
  • nagy formátumú nyomtatást, azaz színes és fekete-fehér nyomtatást A3 méret felett A0 méretig: poszternyomtatást, tervzrajznyomtatást
  • diplomakötést

Az online megrendelés során nem kell mást tennie, mint a megrendelő felület főoldaláról indulva kiválasztani a nyomtatási munka típusát, majd az 5 megrendelési pontból álló felületen megadni a munka jellemzőit és a számlázáshoz, szállításhoz szükséges adatokat.
A megrendelés jóváhagyása után egy visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek, mely tartalmazza a megrendelt munka beállított részleteit. A megrendelés állapotáról a későbbiekben is küldünk tájékoztató e-mailt, de az aktuális megrendelés (és a korábbiak is) megtekinthetők egy egyéni online fiókban, amely a honlap tetején található "bejelentkezés" szóra kattintva érhető el. Az egyéni fiókhoz saját jelszót kell megadnia, amelyet az "elfelejtett jelszó/jelszó beállítások"-ra kattintva igényelhet.
 

Adja le nyomtatási munkáját online, élvezze a megrendelés kényelmét és a kedvezményes árakat!