Copy GeneralAktualitásokOktóber a dekor és nyugalom jegyében

Október a dekor és nyugalom jegyében

Visszavonhatatlanul beköszöntött a melankolikus ősz, egyre többet tartózkodunk otthon vagy az irodában, emiatt keressük, mivel varázsolhatnánk meghittebb és barátságosabb atmoszférát magunk köré, hogy jobb legyen a hangulatunk is. Ennek szellemében két új termékünket, a vászonképet és a falmatricát ajánljuk az ínyencek figyelmébe:

  • A szép otthon nem kiváltság, nem is pénz, csak kreativitás kérdése. Napjaink egyik legtrendibb és legkönnyebben kezelhető dekor eleme az egyedi és mutatós falmatrica, nem csak a nappaliban, de a párás fürdőszobában is, nem beszélve a strapabíró gyerekszobáról.
  • Ajándéknak, irodai vagy otthoni dekorációnak is kiváló a vászonkép, hiszen bármely fotó vagy grafika különleges hatással bír egy textilhatású felületen, nagy méretben monumentális élményt nyújt, emiatt beltéren kiváló promóciós eszköz is.

Nem csak a dekorálásról szól az ősz: gondoltunk a diákokra is. Ha azt veszed észre magadon, hogy 5 órán belül a 4. kávét iszod, izzad a tenyered és a lakótársad futó lépteit hallod, jó hírünk van: közeleg a szakdolgozat leadásának határideje! :) De csak semmi stressz! November 30-ig kedvező áron vállaljuk szakdolgozatok nyomtatását és kötését. A kedvezményekről bővebben itt olvashatsz. (Az akciós árat min. 24 vagy 48 órás elkészítés esetén tudjuk biztosítani!)

Kreatív előrelátók figyelmébe ajánljuk, hogy már október harmadik hetétől megrendelhetőek az egyedi (pl. családi) naptárak választható design sablonokkal; vállaljuk továbbá vállalkozások céges arculatát követő naptárak tervezését és kivitelezését szem előtt tartva azt, hogy egy üzleti megbeszélésen a résztvevők naptárai biztosan ne "köszönjenek"  egymásnak. A részleteket hamarosan publikáljuk! :)

Kérdés, érdeklődés esetén Kapcsolat menüpontunkon keresztül könnyedén és kényelmesen elérhetőek vagyunk!
 

További üzleti megoldásaink: