Copy GeneralAktualitásokEGYEDI NAPTÁRAK 2014-re

EGYEDI NAPTÁRAK 2014-re

Készíttessen egyedi - személyes vagy céges - naptárat 2014-re. A saját fotókból elkészített naptárak ajándékba vagy személyes használatra is tökéletesek.

Naptáraink

Standard naptár, 3 féle: exkluzív, jegyzet, fotókollázs naptár
13 lapos naptárunk A4-es méretben elérhető. 100g-os lézer papírra készül, fólia előlappal és karton hátlappal kiegészítve, akasztóval ellátva.
A naptár lapon egy hónap szerepel névnapokkal.
Minden oldalra választhat saját fotót.
Ára: 2200 Ft
 

Asztali naptár
Fekvő formátumú asztali naptárunk szintén 13 lapos, így egy naptároldal szintén egy hónapot mutat, névnapokkal és jegyzetelési lehetőséggel. A naptár 290x93 mm méretben 100g-os lézer papírra készül, amelyhez egy talpat is fűzünk, hogy biztosan megálljon az asztalon. Saját fotót ez esetben is minden oldalra megadhat.
Ára: 2200 Ft


Családi naptár:
Családi naptárunkat azoknak a családoknak ajánljuk, ahol több családtag programját kell összehangolni és nagy segítség lehet, ha egyben látható, kinek mikor milyen fontosabb programja van. 13 lapos naptárunk A3-as méretben 100g-os lézer papírra készül fólia előlappal és karton hátlappal kiegészítve, akasztóval ellátva.
Ára:  3200 Ft


Válasszon ki

1.      naptársablont,
2.      a sablonnal megfelelő mennyiségű képet
3.      és rendelje meg mielőbb egyedi naptárát!

A képeket behozhatja üzleteinkbe is egy adathordozón vagy feltöltheti online megrendelő felületünkön is. Az üzleteinkben a naptárak nyomtatott mintáit is megtekintheti.

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére!

Kapcsolat: sales@copygeneral.hu