Copy GeneralAktualitásokMinőségi diplomakötés, kedvezményes áron

Minőségi diplomakötés, kedvezményes áron

Kombináld a kedvezményeket!
 

Nyomtasd nálunk a szakdolgozatodat és mi 1.300 Ft-ért bekötjük neked. Ha van törzsvásárlói kártyád, akkor pedig még a nyomtatás árából is adunk 30% kedvezményt. Ez a nyomtatási kedvezmény az önkiszolgáló részlegünkön is érvényes, de kizárólag a 9 és 19 óra közötti nappali időszakban. 

Ha már máshol kinyomtattad a szakdogád, akkor sem maradsz le a kedvezményes árról. Hozd be a nyomtatott oldalakat bármelyik Copy General üzletbe, és mi 1.800 Ft-ért vállaljuk így a diplomakötést.
 

A kedvezményes diplomakötést 24 órás határidővel vállaljuk. A kedvezményes ár csak a szakdolgozat bekötését (első és hátsó borító, fém gerinckötés és 3 soros arany feliratozás vagy aranyfólia címkézés) foglalja magában, a belső oldalak nyomtatására/másolására nem vonatkozik. A diplomakötési ajánlat törzsvásárlói, online megrendelési vagy más kedvezménnyel nem vonható össze. Az ajánlat maximum 3 szakdolgozat bekötésére vehető igénybe. További példányok kötészete, CD zseb, plusz sorok vagy 24 órán belüli elkészítési idő igénylése esetén a munkát listaáron vállaljuk, és adott esetben sürgősségi felárat is felszámíthatunk.
Az akció vége: 2013. május 31.

Oszd be jól az idődet, használd ki az online megrendelés előnyeit! A szakdolgozatod borítóját előre is elkészíttetheted nálunk, sőt, akár otthonról feltöltheted az online megrendelő felületünkön keresztül. Aztán ha véglegesítetted a diplomamunkád, hozd be az üzletbe vagy szintén küldd el online, és mi nyomtatjuk, majd szinte azonnal tudjuk kötni is.