Copy GeneralAktualitásokKinn vagyunk a HVG Állásbörzén

Kinn vagyunk a HVG Állásbörzén

Új pozícióval és élményekkel gazdagodhatsz!

Idén is jelen vagyunk a HVG Állásbörzén, az Országos Képzési és Karriernapokon!

Ideális lenne azzal tölteni a napjaidat, ami a leginkább érdekel? Szeretnél több száz munkahelyet megismerni rövid idő alatt? Ha igen, akkor szívből ajánljuk Neked a HVG Állásbörzét, az Országos Képzési és Karriernapokat! :)

Amellett, hogy az Állásbörze keretében egy helyen találkozhatsz számos munkáltató képviselőjével, információkat gyűjthetsz az aktuális lehetőségekről, nyitott pozíciókról, az elvárásokról és a munkahelyekről, részt vehetsz személyes tanácsadásokon, workshopokon és különböző interaktív programokon, ráadásul érdekes előadásokat hallgathatsz meg.

Kollégáink sok szeretettel állnak rendelkezésedre, ha önéletrajzot vagy motivációs levelet szeretnél nyomtatni. Te csak koncentrálj arra, hogy megtaláld, amit keresel, a technikai támogatást pedig bízd ránk!

Dióhéjban a HVG Állásbörzéről

Hazánk legjelentősebb karrierrendezvénye, ahol megtalálhatod álmaid munkáját, vagy feltérképezheted az aktuális munkaerő-piaci trendeket. Nem csak akkor érdemes kilátogatnod, ha épp állást keresel, hiszen új ismeretekre, új kapcsolatokra, új élményekre is könnyedén szert tehetsz.


A rendezvény ingyenes!

Dátum:                2018. október 3. 10:00-19:00 és 2018. október 4. 10:00-17:00

Helyszín:             Papp László Budapest Sportaréna; Budapest, Stefánia út 2, 1143


Gyere el Te is!