Copy GeneralAktualitásokFebruártól fókuszban a STARTUP cégek, startolj velünk!

Februártól fókuszban a STARTUP cégek, startolj velünk!

A Copy General kiemelt figyelmet fordít a STARTUP cégekre annak érdekében, hogy azok maximálisan ki tudják használni a bennük rejlő potenciált. Valósítsd meg az ötleteidet a Copy General segítségével: vállalkozásod elindításához alap - és bővített csomagot biztosítunk kedvező áron. Szeretnénk megkönnyíteni a kezdetet: mielőtt konzultálnál a designereddel, mielőtt megírnád a szöveget a brosúrádba, értékesítési tanácsadóink örömmel állnak rendelkezésedre annak kapcsán, egy céges anyag ténylegesen mikor tud eladni. Együtt megbeszélhetjük, mitől lesz cool és valóban ügyfélvonzó egy, a vállalkozásodat hatékonyan bemutató anyag! STARTUP cégeknek szóló csomagunkról részletesen ide kattintva olvashatsz.


Igyekszünk teljesíteni vendégeink és Facebook követőink kívánságait is: február 1-től minden üzletünkből térítésmentesen elérhetőek sima és az azóta kedvenccé avanzsált kutyás verzióban is a postaládára kényelmesen felragasztható „Nem kérek szóróanyagokat, köszönöm!” Copy General matrica is. Válaszd a Neked tetszőt. :)

Amennyiben hasonló térítésmentesen elérhető termékeink érdekelnek, ide kattintva fel tudsz iratkozni hamarosan megújuló hírlevelünkre.