Copy GeneralAktualitásokEgyedi naptársémák 2019-re

Egyedi naptársémák 2019-re

Egyedi, személyre szóló, valódi értékeket közvetítő ajándékban gondolkodik? Mosolyt csalna a szerettei, családtagjai és barátai arcára? Bármilyen korosztályról is legyen szó, a személyes fotókkal ellátott naptárnak mindig tökéletes ajándékként szolgálnak! Gyűjtse össze a kedvenc képeket, válassza ki az Önnek tetsző sablont és rendelje meg 2019-es naptárát. Készíttessen egyedi - személyes vagy céges - naptárt 2019-re. A saját fotókból elkészített naptárak ajándékba vagy személyes használatra is tökéletesek.

Akciónk 2019. január 31-ig tart.

SÉMÁK:

Hagyományos 

Retro 

Exkluzív

 

Falinaptárak

3 féle: hagyományos, retro és exkluzív naptár 13 lapos naptárunk A4-es és A3-as méretben elérhető. 100g-os lézer papírra készül, fólia előlappal és karton hátlappal kiegészítve, akasztóval ellátva.
A naptár lapon egy hónap szerepel névnapokkal. M
inden oldalra választhat saját fotót.

Ára:

- A/4-es: 3290 Ft

- A/3-as: 4590 Ft

Asztali naptár

Fekvő formátumú asztali naptárunk szintén 13 lapos, így egy naptároldal egy hónapot mutat, névnapokkal. A naptár 297x120 mm méretben 100g-os lézer papírra készül, amelyhez egy talpat is fűzünk, hogy stabilan álljon az asztalon. Saját fotót ez esetben is minden oldalra megadhat.

Ára: 3390 Ft

Poszter naptár

Poszter naptárunk kiválóan alkalmas azok számára, akiknek elengedhetetlen, hogy hosszú távra tervezzenek és hónapokkal előre lássák a várható programjaikat. Tekintse át az egész évet egyben! A poszter naptár A2, A1-es és A0-s méretben fotópapírra készül.

Ára: 25% kedvezmény a listaárból

Válasszon ki

1. naptársablont,

2. a sablonnal megfelelő mennyiségű képet

3. és rendelje meg mielőbb egyedi naptárát!

A képeket behozhatja üzleteinkbe is egy adathordozón vagy feltöltheti online megrendelő felületünkön is.

 

Az üzleteinkben a naptárak nyomtatott mintáit is megtekintheti.

Kapcsolat: sales@copygeneral.hu