Copy GeneralAktualitásokEgyedi naptárak 2017-re

Egyedi naptárak 2017-re

Készíttessen egyedi - személyes vagy céges - naptárat 2017-re. A saját fotókból elkészített naptárak ajándékba vagy személyes használatra is tökéletesek.

Naptáraink

Standard naptár, 3 féle: hagyományos, retro, exkluzív naptár
13 lapos naptárunk A4-es és A3-as méretben elérhető. 100g-os lézer papírra készül, fólia előlappal és karton hátlappal kiegészítve, akasztóval ellátva.
A naptár lapon egy hónap szerepel névnapokkal.
Minden oldalra választhat saját fotót.
Árak:
A4: 2200 Ft
A3: 3200 Ft


Asztali naptár

Fekvő formátumú asztali naptárunk szintén 13 lapos, így egy naptároldal szintén egy hónapot mutat, névnapokkal. A naptár 297x120 mm méretben 100g-os lézer papírra készül, amelyhez egy talpat is fűzünk, hogy biztosan megálljon az asztalon. Saját fotót ez esetben is minden oldalra megadhat. 
Ára: 2350 Ft


Poszter naptár.

Poszter naptárunk kiválóan alkalmas azok számára, akiknek elengedhetetlen, hogy hosszú távra tervezzenek és hónapokkal előre lássák a várható programjaikat. Tekintse át az egész évet egyben! A poszter naptár A2, A1-es és A0-s méretben fotópapírra készül.
Ára: 40% kedvezmény a listaárból


Válasszon ki

1.      naptársablont,
2.      a sablonnal megfelelő mennyiségű képet
3.      és rendelje meg mielőbb egyedi naptárát!

A képeket behozhatja üzleteinkbe is egy adathordozón vagy feltöltheti online megrendelő felületünkön is. A naptárak elkészítését 24-48 órás határidővel tudjuk vállalni! Az üzleteinkben a naptárak nyomtatott mintáit is megtekintheti. 

Akciós áraink 2017. január 31-ig érvényesek.

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére!

Kapcsolat: sales@copygeneral.hu

A4 példák: exkluzív, retro, standard

Asztali példa

Poszter példa


Családi tervező