Copy GeneralAktualitásokPokolian jó ajánlat

Visszahoztuk: újra pokolian jó áraink vannak a diplomakötésre

Pokolian nehéz a szakdolgozat írási időszak. Mi megkönnyítjük!
 

Ha nálunk nyomtatod a szakdolgozatodat 1.200 Ft-ért bekötjük neked. Ha van törzsvásárlói kártyád, akkor pedig még a nyomtatás árából is adunk 30% kedvezményt.

A nyomtatáshoz használhatod önkiszolgáló zónánkat is, ahol hétköznap 19 és 9 óra között további kedvezményeket adunk, a fekete-fehér nyomtatás akár 13 Ft, a színes nyomtatás akár 134 Ft-ba kerül oldalanként.
De átadhatod a munkát ügyfélkiszolgálóinknak is, ők elvégzik helyetted a nyomtatást. 

Ha már máshol kinyomtattad a szakdogád, akkor sem maradsz le a kedvezményes árról. Hozd be a nyomtatott oldalakat, és 1.500 Ft-ért vállaljuk így a diplomakötést.
 

A kedvezményes diplomakötést 24 órás határidővel vállaljuk. A kedvezményes ár csak a szakdolgozat bekötését (első és hátsó borító, fém gerinckötés és 3 soros arany gravírozás vagy aranyfólia címkézés) foglalja magában, a belső oldalak nyomtatására/másolására nem vonatkozik. A diplomakötési ajánlat törzsvásárlói, online megrendelési vagy más kedvezménnyel nem vonható össze. Az ajánlat maximum 3 szakdolgozat bekötésére vehető igénybe. További példányok kötészete, CD zseb, plusz sorok vagy 24 órán belüli elkészítési idő igénylése esetén a munkát listaáron vállaljuk.
Az akció vége: 2012. november 30.