Copy GeneralAktualitásokCopy General Business: könnyítse meg vállalkozása életét!

Copy General Business: könnyítse meg vállalkozása életét!

Új és egyben izgalmas kihívásokkal indul számunkra a szeptember: nyomdánk megújult business üzletággal és prémium megoldásokkal áll üzleti partnerei rendelkezésére. Értéknövelt megoldásaink maximalizmuson és precizitáson, az ügyfélnek spórolt idő - és energiagazdálkodáson valamint a kommunikáció hatékonyságán alapulnak: megoldásaink a nyomdai szolgáltatások teljes spektrumát lefedik.

Üzleti újdonságaink:

  • Minőségi színes nyomtatás reprezentatív célokra és különleges hatású digitális lakk a gyönyörű promóciós anyagokért, hogy minden üzlet jól indulhasson.
  • Csekknyomtatás és csekkes számlalevél gyártása: kényelem és gyorsaság. Rövid határidővel, kiváló minőségben vállaljuk adatbázisból megszemélyesített postai csekkek nyomtatását.
  • Reklámügynökségek és üzlethelyiségekkel rendelkezők figyelmébe ajánljuk display megoldásainkat, hogy bármilyen rendezvény valóban élményt nyújthasson.

Ügyfeleinket partnernek tekintjük, hosszú távban gondolkodunk. A Copy General Közép-kelet-Európa vezető vállalata a reprográfiai, nyomtatási és másolási szolgáltatások terén: 1991 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére felismerve azt, hogy mi csak akkor lehetünk sikeresek, ha ők is azok a mi megoldásainkon keresztül.

Úgy gondoljuk, minden együttműködés bizalmon alapul, az ügyféllel közösen definiált minőség konstruktív párbeszéddel indul. Tisztelettel állunk rendelkezésére minden kedves leendő és meglévő ügyfeleinknek, Kapcsolat menüpontunkban minden kollégánk elérhetőségét megtalálja. Nagy örömünkre szolgál, hogy tevékenységünk hatékonyságát ügyfélvéleményekre alapozott kutatások pozitív eredménye is visszaigazolja: 2013 augusztusában a Copy General elnyerte a Superbrands címet!

Köszönjük az eddigi bizalmat!