Copy GeneralAktualitásokÁprilistól újabb törzsvásárlói kedvezmények

Áprilistól újabb törzsvásárlói kedvezmények

Nálunk megéri törzsvásárlónak lenni!

Áprilistól új engedmények váltják törzsvásárlói programunk időszaki kedvezményeit. Ezek igénybe vételéhez továbbra sem kell más, csak DIÁK vagy ÜGYFÉL kártya és a kártya felmutatása a vásárláskor üzleteinkben.

DIÁK kártyával rendelkező vásárlóink április elejétől 20% kedvezményt kapnak a spirálozás árából. Legyen szó műanyag vagy fémspirálozásról, mi listaárainkból megadjuk a 20% engedményt. A spirálkötés valamennyi üzletünkben elérhető, és kitűnő választás, ha gyors és egyszerű kötészetre van szükség.

Az ÜGYFÉL kártyával rendelkező vásárlóinknak szintén áprilistól a fekete-fehér nyomtatást ill. másolást ajánljuk 20% kedvezménnyel. Ez a kedvezmény az önkiszolgáló gépeink használata esetében is érvényes, de kizárólag a 9 és 19 óra közötti, nappali, időszakra vonatkozik.
Az önkiszolgáló részlegünkről bővebb információt itt található.


Figyelem! Ezek az időszaki törzsvásárlói kedvezmények az automatikus 10%-os törzsvásárlói kedvezménnyel nem vonhatók össze. A különböző kártyákhoz kapcsolt kedvezmények nem felcserélhetők. Az akció 2013. április 1-től június 30-ig érvényes.


Még nem tagja a Copy General Törzsvásárlói Programjának? Regisztráljon mielőbb üzleteinkben vagy online felületünkön!

Miért éri meg Önnek, ha regisztrál a Törzsvásárlói Programunkban?

  • Automatikus 10% kedvezményt adunk listaárainkból minden vásárlásánál.
  • Lehetősége van a kártya „pre-paid”, azaz előrefizetési, funkciójának a használatára, így önkiszolgáló területünket készpénz használata nélkül is igénybe veheti, továbbá elkerülheti a pénztár előtti sorakozást.
  • Akciós ajánlatainkról időben értesül.
  • Igénybe veheti a kizárólag törzsvásárlóknak szóló egyedi ajánlatainkat.