Copy GeneralRólunkA vállalatról

A Copy General

A Copy General Közép-Kelet-Európa vezető vállalata a reprográfiai, nyomtatási és másolási szolgáltatások terén.

Minden ügyfelünk számára - akár nagyvállalatról, akár kisvállalkozásról vagy magánszemélyekről legyen szó - mindenkor a legfigyelmesebb és legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtjuk.

Magyarországi üzleteink Budapesten működnek.

Építőipari cégeknek, kivitelezőknek átfogó reprográfiai szolgáltatásokat kínálunk, nagyvállalatoknak pedig helyszíni szolgáltatásokat és tanácsadást nyújtunk.

Élen járunk az egyedi alkalmazások, innovatív technológiai folyamatok kifejlesztésében. Aktívan követjük a legújabb lehetőségeket és trendeket.

A Copy General számokban

 • 75 jól képzett munkatárssal dolgozunk.
 • 4 üzletet és egy Nyomdai Szolgáltató Központot üzemeltetünk.
 • Több vállalatnál működik kihelyezett központunk.
 • Közép-Kelet Európában több mint 3400 vállalati ügyfelünk van.

Történetünk

A Copy General vállalatot több mint 30 évvel ezelőtt alapították az Amerikai Egyesült Államokban. A vállalat európai ágát 1991-ben hozták létre, amikor Budapesten megnyílt az első Copy General fénymásoló szalon. A következő években a Copy General a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban és Oroszországban is megkezdte működését.

Ügyfélkörünk összetétele idővel megváltozott, és a vállalati ügyfelek specializáltabb, a normál fénymásolástól eltérő szolgáltatásokat is igényeltek. A Copy General erre a megjelenő igényre termékportfoliójának és szolgáltatásainak bővítésével válaszolt.

A Copy General történetében a másik fontos változás a helyszíni szolgáltatások bevezetése volt, amely a nyomtatáshoz kapcsolódó szolgáltatások kihelyezését jelenti az ügyfelek irodájába. A Copy General 2001 óta kínálja ezeket a szolgáltatásokat ügyfeleinek, amivel jelenleg Magyarországon az egyik legfontosabb kihelyezési szolgáltató a nyomtatás és dokumentumkezelés területén.

4 ok, hogy miért válasszon bennünket

1. Rendelkezésre állás: Üzleteink hosszú nyitvatartási idővel működnek, Kálmán Imre utcai üzletünk pedig a nap 24 órájában szolgálja ki az ügyfeleket. A megrendelések bármikor leadhatók online, a számítógép mellett ülve is.

2. Gyorsaság: Nyomdai Szolgáltató Központunk a nap 24 órájában folyamatosan működik. Csúcstechnológiájú eszközeinknek köszönhetően nagy tételű megrendeléseket is gyorsan tudunk teljesíteni. Az elkészült megrendelést pedig futárszolgálatunkkal bárhova kiszállítjuk.

3. Rugalmasság: A szokványostól eltérő megrendelések izgalmas kihívást jelentenek számunkra. Különleges anyagokkal dolgozunk, a hagyományostól eltérő technikákat alkalmazunk. A feladat számunkra is érdekes, de legfőbb motivációnk az ügyfél elégedettsége.

4. Know-how: Immár több mint húsz év tapasztalatával rendelkezünk szakterületünkön. Minden technológiát, minden folyamatot behatóan ismerünk - mind saját üzleteinkben, mind a vállalatokhoz kihelyezett központjainkban.
 

Társadalmi felelősségvállalás
 

„Ne hajolj meg a sors előtt, csak azért, mert az úgy kívánja. Célod van, s aki ismeri a célt, merje birtokolni a rávezető eszközöket is. Ha mégis elgyöngülnél a cél előtt, fordulj a szívedhez tanácsért. … Nincs jobb társ az erős szívnél, mely a kellő pillanatban átsegít a bajokon. Élj a szív törvénye szerint! Akinek célja: a helyes élet - annak eszköze: az emberség.” Hioszi Tatiosz

Emberinek lenni és emberségesen viselkedni nem kiváltság, hanem alapvető érték. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink lojálisak, régóta a Copy General tagjai, egymással is úgy bánnak, ahogy a legkedvesebb ügyféllel.

Saját humánus szemléletünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel való kapcsolatunkban sikerrel kamatoztatjuk – 1991 óta. A hosszú távú, eredményes kapcsolat, amely túlmutat üzleti célokon, kölcsönös bizalmon alapul, ennek a feltétele, véleményünk szerint, a hitelesség és a minden helyzetben korrekt hozzáállás. Innovatív szemléletünk nem csak az újdonságok keresésében, de a saját személyes felelősségvállalásunkon is múlik: stabil alap teszi lehetővé a rugalmasságot, az építő változás lehetőségét.

A Copy General számára az első tehát az ember. Működésünk alapja is az, miként bánunk egymással és másokkal.

Elkötelezettségünk szolgáltatásaink és termékeink kialakításában is megmutatkozik: a Copy General kiemelt figyelmet fordít a STARTUP cégekre annak érdekében, hogy azok maximálisan ki tudják használni a bennük rejlő potenciált, 2014-ben STARTUP cégekre szabott csomagokat alakítottunk ki.


Támogatási alapelveink: 
Etikusság; pozitív társadalmi eredmény, hatás; vallás- és politikamentesség; értékteremtés; „tedd, ne csak mondd” elv.


Támogatott programok, együttműködések:

2014-ben, mostanáig, a Copy General a következő programokat és szervezeteket támogatta – ABC sorrendben:

 • „A család az első”, Vasas SC
 • Antall József Tudásközpont
 • Budapesti Gazdasági Főiskola
 • Hősök tere – „Az vagy, amit teszel”
 • „Minden gyermek legyen vízbiztos”, Vasas SC, Úszó Szakosztály
 • Tihanyi Alapítvány
 • Wildboars Kerekesszékes Rögbi Egyesület

 

A Copy General elismeri a környezetvédelem fontosságát, és nagyfokú társadalmi felelősséget érez az ügyfeleinek végzett munkát illetően. A vállalat éppen ezért tevékenységeit a környezetre való tekintettel végzi.Hisszük, hogy felelősségteljes magatartásunk hozzájárul a fenntartható életminőséghez.

Észrevétele van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el nekünk!