Copy GeneralAktualitásokprepaid

30% kedvezmény az év végéig?

Törzsvásárlóként minden lehetséges.

Októbertől egy új akciót indítunk útjára, melyben a DIÁK illetve az ÜGYFÉL kártyával rendelkező vásárlóink szerezhetnek 30% kedvezményt. Ehhez nem kell mást tenniük, csak annyit, hogy feltöltik a törzsvásárlói kártyát a meghatározott összeggel. DIÁK kártyásoknak 3.000 Ft, ÜGYFÉL kártyásoknak 5.000 Ft a minimális feltöltés a 30%-os kedvezmény eléréséhez.

Miért jó feltölteni a törzsvásárlói kártyát?
  • A kártyára feltöltött összeget a feltöltéstől számított 1 éven belül lehet felhasználni, bármely Copy General üzletben, a Copy General saját szolgáltatásaira.
  • A pénz feltöltés legnagyobb előnye, hogy a SafeQ-val ellátott önkiszolgáló zónákban a nyomtatás/másolás fizetése közvetlenül a kártyáról történhet, így nem kell sorban állni a pénztárnál a fizetéshez, a kártyáról automatikusan levonható a rendszer által kijelzett összeg.
  • Az akcióban megadott összeggel való feltöltést követően 2012. december 31-ig minden Copy General saját szolgáltatásra 30% kedvezményt adunk törzsvásárlóinknak. (A kedvezmény a minimum összeg feltöltését követő naptól lép életbe. A kedvezmény más akciókkal, kedvezményekkel nem vonható össze, továbbá nem vonatkozik az irodaszer termékekre és a közvetített szolgáltatásokra (pl. ofszet nyomtatás, kültéri poszter készítés, stb.)

 

Még nem tagja a Copy General Törzsvásárlói Programjának? Regisztráljon mielőbb üzleteinkben!

Miért éri meg Önnek, ha regisztrál a Törzsvásárlói Programunkban?

  • Automatikus 10% kedvezményt adunk listaárainkból minden vásárlásánál.
  • Lehetősége van a kártya „pre-paid”, azaz előrefizetési, funkciójának a használatára, így önkiszolgáló területünket készpénz használata nélkül is igénybe veheti, továbbá elkerülheti a pénztár előtti sorakozást.
  • Akciós ajánlatainkról időben értesül.
  • Igénybe veheti a kizárólag törzsvásárlóknak szóló egyedi ajánlatainkat.