Copy GeneralTörzsvásárlói programRegisztráció – DIÁK

Regisztráció a törzsvásárlói programba – DIÁK

A DIÁK törzsvásárlói program regisztrációjához, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot – regisztrációját ezt követően visszaigazoljuk az Ön által megadott e-mail címre.

A regisztrációs költséget – díja: 500 Ft – a kártya kiváltásakor kell befizetni a Copy General üzletében.

A DIÁK törzsvásárlói programba való regisztrációval elfogadja az általános üzleti feltételeket. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

DIÁK TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM
Általános Szerződési Feltételek


I. Általános rendelkezések

1. A DIÁK Törzsvásárlói Program a Copy General Zrt. vásárlói számára kialakított program. A Copy General Irodai Szolgáltató Zrt. székhelye: 1139 Budapest, Forgách u. 9/B, cégjegyzék száma: 01-10-047855. Továbbiakban: Copy General

2. A DIÁK Program középfokú vagy felsőfokú képzésben résztvevő, diákigazolvánnyal rendelkező magánszemélyeknek szól, akik igénybe veszik a Copy General szolgáltatásait és készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel intézik vásárlásaikat.

 

II. A Törzsvásárlói Programban való részvétel feltételei

3. A DIÁK Programban csak 18. életévét betöltött diák vehet részt.

4. Minden olyan személy, aki csatlakozni kíván a programhoz, a kitöltött regisztrációs adatlap aláírásával és átadásával, illetve az online űrlap elküldésével jelentkezhet a programba.  Hiányosan vagy helytelenül kitöltött adatlapok esetén a Programban való részvételt a Copy General felfüggesztheti. Továbbá a kártya átvételekor be kell mutassa az érvényes diákigazolványát.

5. A DIÁK Programban való részvételt a törzsvásárlói kártya igazolja.  A programban kínált kedvezmények csak és kizárólag a DIÁK törzsvásárlói kártya felmutatásával vehetők igénybe.

6. A DIÁK törzsvásárlói kártya kiállításának díja 500 Ft (azaz ötszáz forint), amely vissza nem térítendő adminisztrációs díj és az ÁFÁ-t tartalmazza.

7. Amennyiben a regisztrációkor megadott elérhetőségekben változás történik, úgy a program résztvevője köteles arról a Copy Generalt értesíteni, személyesen vagy írásban.

8. A törzsvásárlói program regisztráltjai tudomásul veszik, hogy a regisztrációs űrlap kitöltésével és aláírásával, illetve elküldésével hozzájárulnak az azon szereplő személyes adatok kezeléséhez, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, a törvény által kijelölt keretek között, az érintettet megillető jogok biztosítása mellett. A regisztrációkor megadott adatokat a Copy General felhasználhatja marketing célokra, azokra saját akcióiról és kedvezményeiről tájékoztatást küldhet. A hírlevélről való leiratkozás a marketing@copygeneral.hu e-mail címre küldött lemondó e-maillel lehetséges.

9. A DIÁK kártya a regisztrációtól számított egy évig érvényes. E határidő lejárta után a kártya az érvényesített diákigazolvány vagy iskolalátogatási igazolás bemutatásával hosszabbítható meg. A hosszabbítás díjtalan. 

10. Elvesztés, kár, lopás vagy sérülés esetén a diák azonnal értesíti a Copy Generalt. A Copy General a nem köteles kiadni újabb kártyát és a kártya illetéktelen használatából fakadó károkért a Copy Generalt nem terheli felelősség.

11. A DIÁK kártya felhasználója a kártya kedvezményeit nem ruházhatja át harmadik félre.

12. A DIÁK kártya a Copy General tulajdona.

 

III. A DIÁK Törzsvásárlói Program időtartama

13. A törzsvásárlói programot a Copy General indoklás nélkül felfüggesztheti vagy megszüntetheti. A Copy General a befejezésről vagy felfüggesztésről tájékoztatást ad a törzsvásárlói program hirdetéseiben, az üzletekben vagy online közzétett anyagokban, valamint e-mailes tájékoztatásban legkésőbb 30 nappal a felmondás vagy felfüggesztés napja előtt.

 

IV. A DIÁK Törzsvásárlói Programban való részvétel előnyei

14. Előnyök a DIÁK program résztvevői számára:

a) automatikus 10 % kedvezmény a vásárlás végösszegéből,
b) egyedi akciók igénybevétele,
c) „prepaid” (előrefizetett) kártya használatának lehetősége,
d) értesítés az akciós ajánlatokról és kedvezményekről.

15. A DIÁK kártya „prepaid”, azaz előrefizetés nélküli használatánál a kedvezmények kiszámítása a listaárból történik. A kedvezmények igénybevételéhez még a fizetés megkezdése előtt fel kell mutatni a DIÁK kártyát.

16. A DIÁK kártya használata „prepaid” esetben, csak akkor lehetséges, ha a kártyán a munka elvégzéséhez elegendő összeg szerepel.

17. A kedvezmények nem vonhatók össze, és csak a Copy General saját szolgáltatásaira vonatkoznak.

 

V. „Prepaid” DIÁK törzsvásárlói kártya

18. A „prepaid”, azaz előrefizetési, lehetőséget csak a Copy General magyarországi üzleteiben lehet igénybe venni.

19. A DIÁK kártyára feltöltött összeg csak addig használható, amíg a DIÁK program létezik.

20. A DIÁK kártya minimum feltöltési összege 500 Ft.

21. A DIÁK kártya lejártakor lehetőség van a kártyán megmaradt összeg ÜGYFÉL kártyára történő átmozgatására.

22. A „prepaid” funkció önkiszolgáló zónában történő használata esetén az önkiszolgáló szolgáltatást a kitett útmutatók és az ügyfélkiszolgáló útmutatása alapján kell használni.

23. Önkiszolgáló gép használata esetén a DIÁK kártya egyenlegének többnek kell lennie, mint egy kétoldalas nyomtatás/másolás ára. Abban az esetben, ha a választott munka ára több, mint a kártya egyenlege, a rendszer a kártyát blokkolja, és a gép működése leáll. A munka folytatása SafeQ kártya használatával vagy az egyenleg feltöltésével folytatható.

 

VI. Záró rendelkezések

24. A Copy General a benyújtott panaszokat megvizsgálja és 30 napon belül írásbeli értesítést küld.

25. A DIÁK programból a kilépés írásbeli felmondással valósulhat meg.

26. A résztvevő kizárható a programban való részvételből, amennyiben megsérti a Copy General rendelkezéseit. A kizárás tényéről a program résztvevője értesítést kap a regisztrációkor megadott elérhetőségei valamelyikén.

27. A Copy General fenntartja magának a jogot a Törzsvásárlói Program szabályzatának megváltoztatásához, amelyről az üzletekben kihelyezett információs felületein, továbbá honlapján ad értesítést.

28. A Törzsvásárlói Program szabályzata megtalálható a Copy General üzleteiben, továbbá a cég honlapján. (www.copygeneral.hu).

Budapest, 2013. november 1.


COPY GENERAL Zrt. 

Nem küldünk levélszemetet.
Kizárólag sürgős elérés esetére.